• 88bb9f646d51b27a6d9a9f9f1ec67de5.jpg
  • 9bbff456a12839b5f5261684e3717f61.jpg
  • 7afe73580c5556928345cf4f58ed5e6b.jpg
  • ce49dea9a3fd83a4cfd47ac95dc76458.jpg

Oferta na rok 2019

     Przyjęcie weselne w Hotelu Pik *** to idealny pomysł na uświetnienie szczególnego wydarzenia, jakim jest ślub.

 

     Wesela organizujemy z pasją, doświadczeniem i dbałością o każdy szczegół.Ten wyjątkowy dzień będzie piękny dla Pary Młodej i zaproszonych gości.

 

W cenie menu otrzymujecie:

Apartament dla Młodej Pary 

Pokoje hotelowe dla gości:

40-60 osób - 3 pokoje gratis

61-80 osób - 5 pokoi gratis

powyżej 80 osób - 8 pokoi gratis

rabat na pokoje dla gości weselnych - 150 zł/ pokój ze śniadaniem

parking dla gości weselnych 

 

PROPOZYCJA MENU WESELNEGO 180 PLN /OS.

Powitanie chlebem i solą

Toast winem musującym

 

OBIAD

Zupa

* Rosół weselny z makaronem

Danie główne ( 2 porcje mięsa do wyboru ) 

* Tradycyjna rolada wołowa

* Tradycyjna rolada wieprzowa

* Pieczeń z karczku 

* Pieczone udko z kurczaka

* Filet z kurczaka faszerowany serem mozarella i suszonymi pomidorami

* Panierowany kotlet ze schabu

dodatki

* kluski jasne i ciemne

* ziemniaki gotowane ze świezym koperkiem

* surówka z czerwonej kapusty

* surówka z białej kapusty

* surówka z tartej marchwi z ananasem

Deser

* lody waniliowe z sosem malinowym

* panna cotta z sosem czekoladowym

* creeme brulle

Zimne płyty

* wachlarz wędlin i mięs pieczonych

* deski serów żółtych i dojrzewających

* roladki szynkowe z musem chrzanowym

* roladki serowe z nadzieniem fromage

* tymbaliki drobiowe

* jaja faszerowane / szpiniakiem, łososiem, pieczarką / 

* muszle makaronowe z sałatką tuńczykową

* kuleczki rybne marynowane

* śledź w śmietanie 

* pieczywo bankietowe

* masło

Sałatki

* grecka

* w brokułami i grillowanym kurczakiem

* tradycyjna jarzynowa

* z wędzonym kurczakiem i ananasem

I Ciepła kolacja

* żurek staropolski

* beff strogonoff

* beff bourguignon

II Ciepła kolacja

* Udziec pieczony serwowany przez szefa kuchni podany z zasmażanymi ćwiartkami ziemniaków oraz zasmażaną kapustą

* Kotlet szwajcarski podany z zasmażanymi ziemniaczkami i surówką z kapusty pekińskiej

* Pierś drobiowa faszerowana pieczarkami w sosie śmietanowym podana z frytkami oraz surówką wiosenną

III Ciepła kolacja

* bogracz

* barszcz czerwony z pasztecikiem z ciasta francuskiego

Napoje:

* coca-cola, fanta, sprite ( 3 szt/os )

* soki owocowe ( bez limitu)

* woda mineralna niegazowana ( bez limitu)

* kawa rozpuszczalna z mleczkiem

* herbata z cytryną

 

 

  • Promocje
  • Aktualności
  • Informacje
    1. Cookies

      Ważne: nasze strony wykorzystują pliki cookies.

Dane podstawowe  
imię:
nazwisko:
numer kontaktowy:
mail:
Czas pobytu  
od:
do:
wybierz rodzaj pokoju
wybierz ilość osób w pokoju
wybierz formę płatności
Uwagi  
Proszę poprawnie wypełnić wszystkie pola
Personal data  
name:
surname:
phone number:
email address:
Stay  
arrival date:
departure date:
room type:
number of gests
payment method
Note  
Please to fill correctly all fields