Oferta na rok 2019
Przyjęcie weselne w Hotelu Pik *** to idealny pomysł na uświetnienie szczególnego wydarzenia, jakim jest ślub.
Wesela organizujemy z pasją, doświadczeniem i dbałością o każdy szczegół.Ten wyjątkowy dzień będzie piękny dla Pary Młodej i zaproszonych gości.
W cenie menu otrzymujecie:
Apartament dla Młodej Pary
Pokoje hotelowe dla gości:
40-60 osób - 3 pokoje gratis
61-80 osób - 5 pokoi gratis
powyżej 80 osób - 8 pokoi gratis
rabat na pokoje dla gości weselnych - 150 zł/ pokój ze śniadaniem
parking dla gości weselnych
PROPOZYCJA MENU WESELNEGO 180 PLN /OS.
Powitanie chlebem i solą
Toast winem musującym
OBIAD
Zupa
* Rosół weselny z makaronem
Danie główne ( 2 porcje mięsa do wyboru )
* Tradycyjna rolada wołowa
* Tradycyjna rolada wieprzowa
* Pieczeń z karczku
* Pieczone udko z kurczaka
* Filet z kurczaka faszerowany serem mozarella i suszonymi pomidorami
* Panierowany kotlet ze schabu
dodatki
* kluski jasne i ciemne
* ziemniaki gotowane ze świezym koperkiem
* surówka z czerwonej kapusty
* surówka z białej kapusty
* surówka z tartej marchwi z ananasem
Deser
* lody waniliowe z sosem malinowym
* panna cotta z sosem czekoladowym
* creeme brulle
Zimne płyty
* wachlarz wędlin i mięs pieczonych
* deski serów żółtych i dojrzewających
* roladki szynkowe z musem chrzanowym
* roladki serowe z nadzieniem fromage
* tymbaliki drobiowe
* jaja faszerowane / szpiniakiem, łososiem, pieczarką /
* muszle makaronowe z sałatką tuńczykową
* kuleczki rybne marynowane
* śledź w śmietanie
* pieczywo bankietowe
* masło
Sałatki
* grecka
* w brokułami i grillowanym kurczakiem
* tradycyjna jarzynowa
* z wędzonym kurczakiem i ananasem
I Ciepła kolacja
* żurek staropolski
* beff strogonoff
* beff bourguignon
II Ciepła kolacja
* Udziec pieczony serwowany przez szefa kuchni podany z zasmażanymi ćwiartkami ziemniaków oraz zasmażaną kapustą
* Kotlet szwajcarski podany z zasmażanymi ziemniaczkami i surówką z kapusty pekińskiej
* Pierś drobiowa faszerowana pieczarkami w sosie śmietanowym podana z frytkami oraz surówką wiosenną
III Ciepła kolacja
* bogracz
* barszcz czerwony z pasztecikiem z ciasta francuskiego
Napoje:
* coca-cola, fanta, sprite ( 3 szt/os )
* soki owocowe ( bez limitu)
* woda mineralna niegazowana ( bez limitu)
* kawa rozpuszczalna z mleczkiem
* herbata z cytryną