Propozycja menu przyjęcia okolicznościowego
Zupa (serwowana w wazach):
Rosół z makaronem
Danie Główne (2 porcje mięsa na osobę serwowane na paterach):
Rolada wieprzowa/wołowa w sosie własnym 100%
Filet drobiowy faszerowany suszonymi pomidorami w sosie bazyliowym/ Devolay 50%
Pieczeń z karczku w sosie pieczeniowym / Udko z kurczaka nadziewane pieczarkami 50 %
Dodatki:
Kluski jasne
Kluski ciemne
Ziemniaki z wody/ puree warzywne
3 surówki do wyboru :
Surówka z czerwonej kapusty z rodzynkami
Surówka z białej kapusty
Mix sałat z sosem winegret
Buraczki marynowane
Surówka z marchewki z porem
Deser:
Panna cotta z sosem malinowym lub Creme brulee lub Puchar lodowy z sosem malinowym
Kawa
Herbata
Zimne płyty:
Wachlarz wędlin i mięs pieczonych oraz serów żółtych
Francuskie sakiewki z camembertem i żurawiną
Mix roladek serowych i szynkowych z nadzieniem fromage
Jaja faszerowane
Rolada szpinakowa z wędzonym łososiem
Tymbaliki
Śledź z orzechami i śliwką kalifornijską
Dwie sałatki do wyboru :
Sałatka z brokułami i grillowanym kurczakiem
Muszle makaronowe z sałatką tuńczykową
Sałatka warzywna
Sałatka śledziowa z marynowanym buraczkiem
Sałatka z wędzonym kurczakiem i ananasem
Pieczywo
Masło
Ciepła kolacja (serwowana):
Barszcz z krokietem
Napoje (bez limitu):
Soki owocowe w dzbankach
Woda mineralna w dzbankach
Cena za osobę:
115 zł
Dzieci do 3 lat gratis , do 7 lat 50%
Istnieje możliwość dostarczenia własnych alkoholi, poza piwem
Zabawa do 24.00 – bez dodatkowych opłat
24.00-3 – 100 zł/godzinę
Od 3.00 – 200 zł/godzinę